Posjedujemo dugogodišnje iskustvo na montaži kontrolnih vodomjera. Od  1997.g. do danas ugradili smo cca 10000 kontrolnih vodomjera  hladne i tople vode.

NOVA UGRADNJA VODOMJERA

Stanarima koji nemaju još ugrađene vodomjere, nudimo po povoljnim cijenama i uvjetima prodaje (na rate bez kamata) ugradnju vodomjera DELTAMESS (njemačka) ili WEHRLE (Njemačka). Prilikom dogovora oko ugradnje novih vodomjera, kupcima nudimo izbor više varijanti ugradnje i više tipova vodomjera:

  • ugradnja ventilskog vodomjera na tijelo podžbuknog ventila, bez kopanja i razbijanja zida i pločica
  • ugradnja vodomjera direktno na slavinu – koja izlazi iz zida
  • ugradnja vodomjera u sudoperu
  • podžbukna ugradnja vodomjera, razbijanje zida i pločica, unutar otvora sa PVC vratašcima ili ukrasnom kvadratnom rozetom

Za izradu ponude za novu ugradnju vodomjera, potreban je uviđaj u stan kupca. Uviđaj i izrada ponude se ne naplaćuje.

ZAMJENA VODOMJERA-UMJESTO BAŽDARENJA

Stanarima kojima je isteklo razdoblje za ponovo baždarenje (5 godina), ili im se pokvario vodomjer,  nudimo uslugu izmjene vodomjera po povoljnim cijenama. Cijena izmjene 1 kom vodomjera 1/2″ HV ili TV je 400,00 kn sa PDV-om. Za količine 2 – 10 kom popust je 5%, količine od 11 do 30 kom popust je 10%, količine od 31 do 50 kom je 15% a za količine preko 50 komada popust je 20%.

Vodomjeri su pripremljeni za radio module, koji se naknadno mogu kupiti, programirati i ugraditi.

Na upit predstavnika stanara zgrade ili upravitelja zgrade možemo izvršiti uviđaj, te Vam dostaviti ponudu za dobavu i montažu vodomjera sa radio modulima za daljinsko očitavanje, kao i za sklapanje ugovora za obavljanje usluga daljinskog očitavanja i održavanja vodomjera. Također moguće plaćanje do 12 rata bez kamata iz zajedničke pričuve ako se svima suvlasnicima u zgradi ugovori ugradnja vodomjera!

VODOMJERI NA DALJINSKO OČITAVANJE

Od 2014.g. ugrađujemo vodomjere sa radio modulima na daljinsko očitavanje. Do danas takve vodomjere ugradili smo u desetak višestambenih zgrada u Rijeci, sa kojima smo ugovorili i usluge mjesečnog daljinskog očitavanja sistemom “BY-WALK” sa prijenosnom antenom priključenom na laptop.

Sustave sa daljinskim očitavanjem preko interneta (fiksne mreže) nismo još ugrađivali, ali možemo ponuditi zainteresiranim kupcima. Upite možete poslati na e-mail: info@tomsan.hr